Foodbox

Bestel jij dit jaar een kerstbox?

Bijna alle maaltijdbox aanbieders bieden er dit jaar wel een aan: een speciale kerstbox die je kunt gebruiken voor het kerstdiner. Deze boxen zijn natuurlijk net iets luxer en exclusiever dan de reguliere maaltijdbox. In deze post een kort overzicht van de verschillende kerstboxen die er in 2017 zijn. De kerstboxen gaan in de meeste gevallen buiten het reguliere abonnement om. Deze zijn dus echt optioneel, en kun je eenmalig bestellen. Bekijk direct alle aanbiedingen van deze week en bestel je maaltijdbox met korting.

Waarom een box met kerst bestellen?

Een kerstbox is direct een leuke kans voor iemand die (nog) geen lidmaatschap heeft bij een Maaltijdbox als HelloFresh, Streekbox of Beebox, maar wel eens wil ervaren hoe het is om te koken met een maaltijdbox. Nu moet wel gezegd worden dat de kerstbox niet helemaal representatief is voor alle maaltijdboxen. De kerstbox is namelijk nog rijkelijker gevuld, is iets duurder, en bevat net wat exclusievere recepten.

De aanbieders die met kerst 2017 een speciale kerstbox aanbieden zijn: HelloFresh Kerstbox, de Allerhande Kerstbox, De Beebox “een groene kerst”, de Zojummy kerstbox, HelloFresh Gourmetbox, de Hellofresh kerstbox en de kerstbox van Lebox. er is dus voor de liefhebber keuze genoeg. De Gourmetbox van HelloFresh is het goedkoopst in aanschaf. Deze haal je al voor 29 euro in huis. Je ontvangt dan een box waar je met 2 personen heerlijk van kunt genieten. De duurste, en meest exclusieve kerstbox, is afkomstig van Lebox. Lebox is sowieso een partij die de wat duurdere en luxere boxen aanbiedt. In die zin past deze kerstbox helemaal in hun straatje. Een actueel overzicht nodig met alle prijzen? Bekijk hier waar je het goedkoopst de boodschappen online kopen kunt.

Een maaltijdbox kopen met korting?

Kies jij dit jaar ook voor zo’n handige kerstbox? Het scheelt je in elk geval een boel gedoe. Je hoeft allereerst niet eindeloos na te denken over wat je deze kerst weer voor je schoonouders moet gaan koken. De boxen van alle aanbieders zitten namelijk bomvol heerlijke producten die helemaal passen bij het thema kerst. En de recepten worden gewoon meegeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is de heldere aanwijzingen volgen. Zo zet je dus in heel korte tijd een overheerlijke kerstmaaltijd op tafel. Je familie, schoonfamilie en/of vrienden zullen verbaast zijn hoe je dit kunstje geflikt hebt! En weest niet bang dat het weer een standaard rollade of kalkoen is. De kerstboxen bevatten stuk voor stuk de meest originele en uitdagende recepten die garanderen dat je dit jaar weer eens wat anders eet met kerst! Vanaf deze plaats wensen we jou in elk geval een hele prettige kerst samen met familie en vrienden. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *